Huidverbetering

Crystal peel

Dermelar Crystal Peel

Dermelar Crystal Peel is een nieuwe, spectaculaire behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en waarmee we allerlei huidproblemen zoals pigmentstoornissen (melasma, zonneschade ...), grove huidstructuur, acne, verstopte poriën en (acne)littekens kunnen behandelen. Verder is deze behandeling ook geschikt voor het verbeteren van een doffe, grauwe (rokers)huid. Deze behandeling stimuleert de collageenproductie waardoor ze ook kan ingezet worden als anti aging treatment. Na deze behandeling zal er een frisse, jonger uitziende huid tevoorschijn komen.

Na 1 behandeling al goed zichtbaar resultaat!

Hoe werkt Crystal Peel?

Het belangrijkste bestanddeel van de Crystal Peel zijn spongilla spicules. Dit zijn kleine "naaldjes" van een soort zeespons. Tijdens deze behandeling gaan we 100000'en van deze spicules in de huid implanteren. Dit heeft een dubbele werking: enerzijds wordt het wondgenezingsproces gestimuleerd waardoor er een groei van nieuwe cellen zal plaatsvinden en ook de productie van collageen en elastine zal gestimuleerd worden. Anderzijds zal het zelfherstellend vermogen van de huid aangewakkerd worden en zullen de actieve ingrediënten beter opgenomen kunnen worden door de microkanaaltjes die we gecreëerd hebben. Een belangrijk voordeel van deze behandeling is dat de huid gedurende 5 dagen continu gestimuleerd zal worden. Dit is uniek in vergelijking met andere behandelingen waar er enkel stimulatie is tijdens de behandeling zelf. Hierdoor is er ook een specifieke nabehandeling vereist.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De Crystal Peel raden altijd aan in een kuur van 3 behandelingen voor het beste resultaat. Ook een aangepaste thuisverzorging is verplicht bij deze kuur. De aangepaste thuisverzorging bevat een herbal toner €35 (reiniging) en fast calming gel €65 (dag & nacht verzorging).