Tanden

Witten van de tanden

Ik werk met een biologische bleekgel die 100% natuurlijk is.

Hierdoor, is het veilig voor je tandvlees en tandglazuur. Je tanden bleken op natuurlijke basis is dan ook natuurlijk volledig pijnloos.

Een behandeling kan op 1 dag worden gedaan maar vanaf 6x20 min wordt aangeraden het in twee dagen te verdelen.

u ligt comfortabel met een mondspreider in de mond, die ervoor zorgt dat alle tanden goed zichtbaar worden. Dan wordt er een gel op te tanden gesmeerd. In combinatie met de blauwe uv lamp wordt het proces van het witten gestart. De gel is na zo'n 20min uitgewerkt. Daarom halen we na 20min de gel van de tanden en brengen we dit opnieuw aan voor twintig min. We herhalen dit zo vaak tot dat u tevreden bent met het resultaat van de kleur van uw tanden.

Ik kan je geen overdreven witten tanden beloven maar wel je natuurlijke tandkleur en nog wel een  tintje lichter. Heb je van jezelf geen modellen lach, dan zal deze ook niet spontaan te voorschijn komen. Wel kun je ervan uitgaan dat je de natuurlijke schoonheid van je tanden terug krijgt!

Het aantal beurten is is dan ook afhankelijk van de staat van de tanden. Ook hangt het af of u een roker bent en of veel koffie of kleurstoffen consumeert. het is aangeraden om na 4 tot 6 maanden een onderhoudsbeurt te nemen.

Wat ook belangrijk om te weten is. Is dat kronen en stifttanden naar hun originele kleur gaan. En deze is meestal niet dezelfde kleur als de natuurlijke tandkleur. Daarom raad ik aan om hier eerst voor langs te komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Er is een kans dat het afgeraden wordt om de tanden dan te witten omdat er een te grote kleurverschil kan ontstaan.

Witte tanden zien er niet alleen mooi en gezond uit, Ze zorgen ook voor veel meer zelfvertrouwen!
Bij mij krijg je weer je natuurlijke schoonheid terug. Zo wandel je met een grote glimlach weer naar buiten! 

Pakket tester

1 X 20 minuten

Pakket 1: Start + onderhoud

3 X 25 minuten
Tot 7 tinten witter op één dag!

Behandeling wordt in 1 dag gedaan.

Pakket 2: Perfect smile

6 X 25 minuten
Tot 14 tinten witter op één dag! 

Meest gekozen!!

Behandeling wordt meestal in 1 dag gedaan. Maar het mag ook in twee dagen.

Pakket 3:  Super smile

8 X 25 minuten
Tot 16 tinten witter op één dag! 

Behandeling wordt in 2 dagen gedaan.

Resultaat gegarandeerd!!