Gelaatsverzorging

Dermedics Gezichtbehandelingen

  Calming facial 60min

CALM SERIES is een lijn die perfect geschikt is om een oncomfortabele huid te kalmeren.
Hieronder verstaan we een verstoorde huidbarrière, die we kunnen herkennen aan een zwakke, jeukende, sterk geïrriteerde, extreem droge, gevoelige of rode huid. Vaak ook bij huiden die gelinkt zijn aan inflammatie en oxidatieve stress veroorzaakt door intense UV-blootstelling.
Deze Behandeling zorgt voor een jonge en gezonde uitstraling door op 7 niveaus anti-aging te werken: antioxidatie, anti-roodheid, anti-collagenase, anti-elastase, anti-hyaluronidase, antiglycatie en anti-inflammatie. Hypoallergeen en vrij van parabenen.


 • Incl harsen en epileren van het gelaat!

  Intensive anti- aging facial 60min

ECM SERIES is ontwikkeld voor intensieve anti-aging behandelingen die gericht zijn op het terug voller maken van de huid met als doel de kaaklijn te verstevigen en de contouren te liften. ECM stimuleert de elastinesynthese en ondersteunt een goede vezelstructuur hiervan, door te voorzien in belangrijke elementen voor de ondersteuning van de huidvezels.
Deze behandeling is aanbevolen voor het behandelen van huidzones met zichtbaar verlies van structuur. Denk hierbij aan zeer diepe rimpels en een verslapte huid. 
De unieke samenstelling zorgt ook voor een positief resultaat op het uitzicht van striae en littekens.


 • Incl harsen en epileren van het gelaat!

  Hyperpigmentation treatment 60min

WHITE SERIES is ontwikkeld voor een veilige en intense verheldering van de oneffen, hypergepigmenteerde huid. Daarbij verbetert deze behandeling ook de elasticiteit en stevigheid van de huid zodat deze zal stralen als nooit tevoren! 

 • Incl harsen en epileren van het gelaat!

  Acne treatment 90min

ACNE SERIES is ontwikkeld voor de vette huid die last heeft van acne en onzuiverheden zoals open en gesloten comedonen. Ook focust deze behandeling zich op het verhelderen van postacne vlekjes. Werkt antibacterieel, vermindert grote poriën, ontstekingsremmend en balanceert talg-aanmaak.

 • Incl harsen en epileren van het gelaat!

  Platinum facial 90min

  Verwen je huid extra met een van de aangepaste behandelingen door daar een heerlijke gezichts-, decolleté- en schoudermassage aan toe te voegen.  Massagetijd 20min