Huidverbetering

Mineral facial hydro dermabrasie

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een apparaat met een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed!

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Het apparaat heeft de mogelijkheid om mineraal water om te zetten in hydrogeen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen, waaronder magnesium en calcium. Door de sterke penetratie kan het serum gemakkelijk elk deel van de cel binnendringen, hierdoor heeft waterstofrijk water een zeer krachtige opnamefunctie.

Hydro Dermabrasie is een combinatie van dermabrasie en het insluizen van actieve werkstoffen. Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging en voeding van de huid met solutions. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestandsdelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Serum Infusion Spray
het serum die in het reservoir zit komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de cel huid wordt gestimuleerd en gevoed met een Mesococktail.

Ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit.

Radio Frequent
RF-lifting is het opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom. De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser en jonger uit.

Koude & Warme Hamer
De koude hamer verzacht de huid en sluit de poriën, terwijl vocht in de huid stabiliseert gecombineerd met een vliesmasker. De warmte hamer ontspant de huid, opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid.